Kerma-vadelmakakku

Marjakauden aikaan käytämme koristeluun tuoreita marjoja!

Vaihtoehdot:
Koko 1: 12-14 henkilöä / 1300 g
Koko 2: 25-30 henkilöä / 2600 g

Ainesosat: Laktoositon kerma (37 %), pakastevadelma (17 %), vesi, vadelmahillo (8 %; sokeri, vadelma, vesi, hyytelöimisaineet (e1442, e440), happamuudensäätöaine(e330, e333), säilöntäaine (e202)), kananmuna, sokeri, vehnäjauho, hyytelö (vesi, tärkkelyssiirappi, sokeri, hyytelöimisaine (e440, e407), happamuudensäätöaine (e330, e332, e509), säilöntäaine (e202), aromi), manteli, maissitärkkelys, muunnettu maissitärkkelys, nostatusaine (e450, e500). suklaanappi: kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, aromi (vanilja), väri (e172, e171).  pakastevadelman alkuperämaa suomi.

Laktoositon
-laktoosia 0,0 g / 100 g


Ravintosisältö 100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo) 12-14 henkilön kakku

Energiaa 1005 kJ/ 240 kcal
Rasvaa 16,1 g
– josta tyydyttynyttä 8,0 g
Hiilihydraatteja 20,8 g
– josta sokeria 13,3 g
Ravintokuitu 1,1 g
Proteiini 3,1 g
Suola 0,1 g