Sinuhe

SKÕNÃRIN UNELMA

piilee pinnan alla

”Lajirikas eliöstö puhtaassa ja happirikkaassa vedessä on perintö, jonka merimies haluaa jälkipolvilleen säilyvän.”

Sinuhe aloitti yhteistyön John Nurmisen säätiön kanssa vuonna 2021 Skönärin unelma -saaristolaisleivän myötä. Jokaisesta myydystä leivästä on lahjoitettu 10 senttiä John Nurmisen säätiölle, Itämeren suojelun ja merikulttuurityön hyväksi. Leipien pakkauksissa on mukana ajankohtaista tietoa Itämeren tilasta ja suojelusta. Skönarin unelma -saaristolaisleipä oli Sinuhen vuoden 2021 Itämeripäivän teko.

John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedonvälittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla.
Ympäristö- ja vastuullisussasiat ovat tärkeä osa myös Sinuhen arvomaailmaa.

– Emme voi olla pelkästään kuluttava osapuoli. Sen sijaan jokaisen on tehtävä oma pieni ripauksensa, jotta asiat saadaan kääntymään parempaan, kertoo myyntipäällikkö Henri Laurila.

Sinuhen saaristolaisleipien tuotannossa käytetään vain kotimaisia raaka-aineita.

– Lisäksi suosimme paikallisia lähituottajia. Tämä on meille arvovalinta, jossa korostamme pitkäaikaisia ja vastuullisia kumppanuuksia. Olemme lahtelaisena perheyrityksenä tärkeä paikallinen työllistäjä ja valitsemme yhteistyökumppanit myös muilla paikkakunnilla alueellisesti, Laurila kertoo.

John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardtin mukaan Sinuhe on tervetullut kumppani säätiön jatkuvasti laajenevaan tukijaverkostoon.

– Lahjoitusten avulla voimme varmistaa toimintamme jatkuvuutta, Arrakoski-Engardt toteaa.

– Siksi olemme kiitollisia Sinuhen arvokkaasta tuesta, jota käytetään sekä konkreettisiin Itämeren pelastustoimiin että hankkeisiin arvokkaan merellisen kulttuuriperinnön vaalimiseksi. On hienoa, että Sinuhe haluaa olla mukana tekemässä työtä yhteisen meremme hyvinvoinnin edistämiseksi.

Lue lisää John Nurmisen säätiöstä:
johnnurmisensaatio.fi

SinuheSinuhe