Mansikkakakku

Mansikkakakku, kesän arkeen ja juhlaan. Mansikan makuista moussea pehmeän kakkupohjan päällä. Kakut valmistetaan käsityönä leipomomme konditoriassa!

Ainesosat: Mansikkatäyte (laktoositon KERMA, vesi, sokeri, dekstroosi, gelatiini, mansikka (alkuperä: Puola), kasvistiiviste (porkkana, mustaherukka), maltodekstriini, tärkkelyssiirappi, sakeuttamisaineet (E1442 muunnettu maissitärkkelys, E440, E407), happamuudensäätöaineet (E270, E330, E332, E509), aromit, säilöntäaine (E202), väri (E120 karmiini)), kakkupohja (KANANMUNA, sokeri, VEHNÄjauho, nostatusaine (E450, E500)), mansikka (alkuperä:Espanja), suklaanappi: kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, luontainen vanilja-aromi

Paino: 850 g

Laktoositon
-laktoosia 0,0 g / 100 g


Ravintosisältö 100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

Energiaa 1291 kJ/ 309 kcal
Rasvaa 16 g
– josta tyydyttynyttä 8,4 g
Hiilihydraatteja 61 g
– josta sokeria 26 g
Ravintokuitu 0,6 g
Proteiini 4,3 g
Suola 0,2 g